avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto de poluare

Am platit in august 2008 taxa de poluare la masina.Vreau sa stiu daca se poate recupera aceasta taxa.Am platit la finante 2820 de lei.Mentionez ca se numeste taxa de poluare ce am platit eu(nu taxa de prima inmatriculare)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 21:38, 10 Februarie 2011
Se poate recupera ,problema este ca inca nu exista prctica unitara in acest sens ,unele instante dispun restituirea altele nu.
Se poate judeca in istantele care dispun restituirea?De ex.daca incep un proces la Cluj.se poate stramuta cazul in alt judet?
Stramutarea cauzelor este reglementata strict de Codul de procedura civila art.37-40

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto 2010? StillS StillS Buna ziua,am si eu o nelamurire si as dori cateva sfaturi din partea celor care se pricep mai bine la chestiuni din astea.Am cumparat recent o masina pe care ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Platesc taxa de mediu? radupr radupr Buna seara, va retin atentia cu mai multe intrebari. In anul 2012 am achizitionat o masina productie 2005, inmatriculata prima data in Romania in august ... (vezi toată discuția)