avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... despagubiri materiale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

despagubiri materiale

Buna ziua.

In urma unui accident auto am fost spitalizata timp de 2 luni. M am constituit parte civila in cadrul procesului penal, alturi de mine mai fiind si Spitalul Floreasca.

Intrebarea mea este cine primeste cheltuielile cu spitalizarea suportate de Spitalul Floreasca?? Eu sau spitalul? Exista undeva stipulat o prevedere in acest sens?

Mi s a spus ca eu ar trebui avand in vedere ca si eu si cel din vina caruia s a produs accidentul aveam asigurari de sanatate.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:17, 9 Februarie 2011
nu are nici o legatura cu asigurarile de sanatate ci cu RCA. cheltuielile de spitalizare le va primi spitalul direct de la asigurator (daca vinovatul are RCA) sau de la vinovat in masura in care instanta va dispune.

dvs puteti primi alte daune materiale sau morale,in masura in care le dovediti.
Fiecare va primi cheltuielile de la sigurator sau daca este cazul ,de la instanta,in masura in care au fost dovedite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despăgubire de la asigurare fără sa fac plângere vinovatului R.e.b.e.c.a.2.8. R.e.b.e.c.a.2.8. Buna ziua ! Am fost victima unui accident rutier eram pasager pe locul din dreapta am avut 8 zile de îngrijiri medicale, Nu vreau sa depun plângere penală ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Accident cu vătămare de persoane Lucianhublea Lucianhublea Bună ziua, Am fost implicat vineri, 3.10.2014, într-un accident rutier cu vătămare de persoane persoane si as dori sa știu cum sa procedez mai ... (vezi toată discuția)