avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de crestere copil; concediul pre si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de crestere copil; concediul pre si postnatal

Situatia pe care o descriu este cea in care se afla fiica mea, in varsta de 25 de ani. In 25. oct. 2010 s-a angajat la o gradinita cu program normal de lucru ( 20 de ore pe saptamana), pe perioada determinata, pana in 31. aug. 2011 si in luna noiembrie 2010, a aflat ca este insarcinata. Era un copil pe care si l-au dorit foarte mult si l-au asteptat cativa ani. Doresc sa mentionez ca pana in august 2010, fiica mea a urmat cursurile la zi ale unui master in psihologie, pe care l-a finalizat cu ex de masterat in iulie 2010. Si acum intrebarea la care inca nu am gasit raspuns: va primi ea indemnizatie de crestere a copilului in conditiile in care in luna iunie 2011 va trebui sa nasca? Stiu ca si masterul la zi este luat in calcul. Iar concediul prenatal si postnatal cate zile reprezinta si cum sunt platite? se impoziteaza si ele?

Alte discuții în legătură

Buna ziua . sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox ... Marykaaa Marykaaa Buna ziua . Sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox 20 oct 2023. As vrea sa intru in prenatal la 1 sept. 1. Calculul indemnizatiei de maternitate ... (vezi toată discuția)
Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Idemnizatie crestere copil dupa somaj alta_centa alta_centa Eu am lucrat de la 1 septembrie 2009 pana pe 31 august 2010 in invatamant, ca suplinitor. Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in ianuarie 2011. Pot sa intru in ... (vezi toată discuția)