avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... idemnizatie crestere copil dupa somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

idemnizatie crestere copil dupa somaj

Eu am lucrat de la 1 septembrie 2009 pana pe 31 august 2010 in invatamant, ca suplinitor. Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in ianuarie 2011. Pot sa intru in somaj pana in decembrie si apoi sa intru in concediu prenatal si postnatal? Mai primesc indemnizatie de crestere copil in aceasta conditie?
Mentionez ca pentru a lucra ca suplinitor se da examen in fiecare an in luna august si se incheie contract de munca pe o perioada determinata de 1 an.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:32, 19 Iulie 2010
Da, puteti sa intrati in somaj si, aici fiind, puteti beneficia de concediu de maternitate si apoi de CCC pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc pentru suplinitori alinutzza140 alinutzza140 Buna ziua , Sunt o viitoare mamica suplinitoare cu contract pana la 1 sept.2011.Sunt insarcinata in 5 luni si ceva si cred ca o sa nasc pe la sfarsitul lui ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic p.roibanescu p.roibanescu buna ziua! as vrea sa ma interesez in numele cumnatei mele care din aprilie a iesit din cic, dar nu a putut sa isi puna dosarul de somaj pt ca i s-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Concediu pre/postnatal prbtk_84 prbtk_84 Buna ziua. Lucrez in invatamant de 2 ani, ca profesor suplinitor calificat, deci cu un contract pe perioada determinata. Contractul meu se termina pe data de ... (vezi toată discuția)