avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

prelungirea contr de munca cu art 81 lit b este pe durata determinata sau nedeterminata
Cel mai recent răspuns: Rodica2011 , utilizator 14:46, 8 Februarie 2011
Determinata, creşterea temporară a activităţii angajatorului. Nu este trecuta durata/perioada?
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2011
ContSters42179, utilizator
am avut contract de munca pe prioada de 2 luni si mi sa prelungit cu art 81 lit b dar nu stiu daca este tot pe perioada deterninata sau nu ei miau spus ca e nedeterminat este adevarat asta este semnificatia art81 litb ? multumesc pt intelegere
Se pare ca este tot pe durata determinata, insa actul aditional ar trebui sa faca mentiune pe ce perioada s-a incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim pe perioada determinata oana13n oana13n Buna ziua, Am o nelamurire odata cu intrarea in vigoare a noului cod al muncii, am auzit ca nu se mai prelungesc CIM pe perioada determinat, se face decizie ... (vezi toată discuția)
Gravida cu contract munca perioada nedeterminata denaeira denaeira Am o salariata angajata pe perioada determinata (01.12.2007-28.02.2008) cu art 81b,iar azi a instiintat firma ca este insarcinata,a adus acte de la medicul ... (vezi toată discuția)
Nelamurire... Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Sa presupunem ca o firma angajeaza fara concurs pe post de muncitor necalificat o persoana cu CIM pe perioada determinata, apoi mai incheie inca 2 ... (vezi toată discuția)