avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o problema
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o problema

Am primit acasa o citatie de la judecatorie cum ca am fost scos de sub urmarire penala si ca am primit 650 de lei amenda. Acum sa va explic totul. Doi prieteni de-ai mei au furat un bun pe care mi l-au dat mie. Cand mi-au dat bunul respectiv acestia nu mi-au spus ca a fost furat iar in momentul in care am fost chemat la sectia de politie sa dau declaratie am declarat ca am aflat ca bunul este furat dupa 3 zile dupa ce l-am primit si ca l-am primit gratis. In citatia care mi-a venit acasa spune "Faptuitorul ****** a vandut-o invinuitului Epure Andrei care a cunoscut ca bunul provide din furt.". Eu cred ca este nedreapta amenda. Va rog sa imi spuneti ce trebuie facut pentru ca nu am de gand sa platesc aceasta amenda deoarece declaratia pe care am semnat-o eu nu corespunde cu ceea ce scrie in citatie.

Alte discuții în legătură

Complicitate la furt costycosty25 costycosty25 mi s-a intamplat sa fiu in locul nepotrivit la momentul nepotrivit...eram la un prieten unde am ramas da dorm peste seara....am fost trezit p la 1-2 noaptea ... (vezi toată discuția)
Citatie Ioana925 Ioana925 Buna seara! In cazul in care doresc sa fiu citata telefonic intr-un caz de furt calificat este posibil acest lucru? Mentionez ca furtul calificat se refera la ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - amenda administrativa, termen plata weedmastersr weedmastersr Anul trecut in Iulie de la un magazin Auchan am sustras 2 stick-uri usb in doua ocazii in valoare de 120 de lei. Mai tarziu in Septembrie mam intors si am mai ... (vezi toată discuția)