avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Complicitate la furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Complicitate la furt

mi s-a intamplat sa fiu in locul nepotrivit la momentul nepotrivit...eram la un prieten unde am ramas da dorm peste seara....am fost trezit p la 1-2 noaptea sa merg cu el pana la un prieten sa ia ceva....eu aveam un scuter si ne-am urcat p el am ajuns la persoana respectiva si am luat un aparat de sudura si ne-am intors aksa....l-am lasat p prietenu meu afara si eu am intrat in casa si m-am bagat din nou la somn....a doua zi aflu ca acel aparat de sudura era furat si cei care l-au furat au decalarat ca am ajutat si eu.......am fost chemat la sectia de politie ..am dat declaratie exact cum s-a intamplat..ca nu am stiut de unde era ...si doar mi-am ajutat prietenu sa il aduca aksa.....ce as putea sa patesc eu?....mi s-a spus ca se face puscarie pt asta?....stiind ca nu am gresit decat ca l-am ajutat p prietenu meu.....ma ajutati si p mine cu un raspuns?....ce pot sa patesc ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters258804 , utilizator 20:56, 4 Septembrie 2012
Daca din probele de la dosar va reiesi ca nu ati avut cunostinta ca aparatul este furat si ca nu ati participat cu intentie la savarsirea furtului atunci nu aveti de ce sa va faceti griji.
In ce calitate ati fost citat la politie de invinuit sau de martor?
Ati fost audiat in prezenta unui avocat din oficiu?
Cel mai bine este sa contactati un avocat care sa vada dosarul si sa va lamureasca in cunostinta de cauza.
ce probe ar putea avea? ,,,,si mi-au luat cei de la politie o declaratie si atat.....fara nikiun avocat....Multumesc
Probe multe nu cred ca pot avea impotriva dvs,eventual niste declaratii de la adevaratii faptuitori..dar nu vad interesul pentru care ei ar minti,nu ii ajuta cu nimic pe ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident moped cu victime Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Am si eu o intrebare la dumneavoastra, va rog frumos sa imi raspundeti. Am avut un accident cu un scuter, in urma caruia prietenului meu i-a fost ... (vezi toată discuția)
Am fost prins la furat, împreună cu un prieten, într-un supermarket. el mai are dosare pentru așa ceva, dar eu sunt la prima abatere. ce pot să pățesc? Cătălin Dorel Ionel Cătălin Dorel Ionel Aseară la ora 21:30 impreuna cu un prieten am fost prinsi la furat eu in valoare de 900 de lei si prietenul meu de 800 problema este ca el mai are dosare de ... (vezi toată discuția)
Martor la un furt din mall clauditzzza clauditzzza Buna ziua Acum cateva zile am mers cu cativa prieteni la mall in Bacau.Am intrat prin cateva magazine,singur, de unde mi-am cumparat cateva articole de ... (vezi toată discuția)