avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... inchiriere sala de sport a unui liceu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

inchiriere sala de sport a unui liceu

doresc sa inchiriez o sala de sport a unui liceu in fiecare duminica o ora jumatate cu abonament, pe trei luni,doamna directoare a respectivului liceu mi-a raspuns la cerere :nu poate sa oblige niciun angajat sa vina duminica sa ne deschida sala si ca nu stie alta posibilitate legala pentru a inchiria sala.
va rog daca puteti sa ma ajutati cu o modalitate legala de inchiriere a acestei sali de sport.

Alte discuții în legătură

Reclamatie alexandrulb alexandrulb Buna ziua, am dorit sa inchiriez o sala de sport din incinta unui liceu din Bucuresti, 2 ore pe sapataman, in week-end (sambata), am mers si am vorbit cu ... (vezi toată discuția)
Acces sala sport sport18 sport18 Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu gasirea unei solutii in vederea obtinerii accesului asociatiei spotive de fotbal din Mangalia in sala de sport a unui ... (vezi toată discuția)
Contract ocazional de inchiriere cryssu1986 cryssu1986 Ca presedinte asociatie sportiva (ong) am inchiriat o sala de sport in cadrul unui liceu, pt a desfasura activitati de timp liber, fotbal in cazul meu. Cu ... (vezi toată discuția)