avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Reclamatie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Reclamatie

Buna ziua,

am dorit sa inchiriez o sala de sport din incinta unui liceu din Bucuresti, 2 ore pe sapataman, in week-end (sambata), am mers si am vorbit cu d-na Directoare, si mi-a spus ca nu este posibil, dar asta dupa ce am discutat cu unul dintre agentii de paza care-l cunosc, iar acesta mi-a zis ca sala este inchiriata sambata de niste pusti, si din cate stie acest agent, nu au contract de inchiriere, din cate-mi dau seama acei bani intra in buzunarul dnei Directoare. Am am cu cineva din Consiliul Local, in raza caruia este acest liceu, si mi-a spus ca se poate inchiria, exista o procedura, dar avem nevoie de acordul dnei Directoare. Cum nu ne-a permis sa inchiriem, vreau sa depun o reclamatie, iar organele abilitate sa ia masuri in aceasta privinta, unde ma pot adresa?
Multumesc@
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 19:46, 24 Februarie 2014
Faceti o sesizare in scris la inspectoratul scolar si eventual la minister.
Daca nu doreste sa inchirieze, nu poate fi obligata de nicio autoritate. Reclamatiile le faceti degeaba.
Paznicul poate sa stie sau nu ce e cu pustii aia, poate sunt ai scolii si fac antrenamente. Poate asociatia sportiva a scolii este sustinuta de scoala cu sala de sport... Metodologia va permite sa inchiriati, daca scoala inchiriaza, nu este obligatoriu sa o faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere sala de sport a unui liceu kostan kostan doresc sa inchiriez o sala de sport a unui liceu in fiecare duminica o ora jumatate cu abonament, pe trei luni,doamna directoare a respectivului liceu mi-a ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sala de sport ! Dorin Radoi Dorin Radoi Buna ziua ! Pot inchiria sala de sport de la scoala unde sunt angajat? Vreau sa-mi infiintez o Asociatie Sportiva privata, binenteles, ca mai apoi sa inchiriez ... (vezi toată discuția)
Sportul la romani trope_doi trope_doi In primul rand vreau sa precizez ca sportul este o activitate necesara, benefica pentru sanatate atunci cand este practicat cu regularitate si organizat. Se ... (vezi toată discuția)