am dorit sa inchiriez o sala de sport din incinta unui liceu din Bucuresti, 2 ore pe sapataman, in week-end (sambata), am mers si am vorbit cu d-na Directoare, si mi-a spus ca nu este posibil, dar asta dupa ce am discutat cu unul dintre agentii de paza care-l cunosc, iar acesta mi-a zis ca sala este inchiriata sambata de niste pusti, si din cate stie acest agent, nu au contract de inchiriere, din cate-mi dau seama acei bani intra in buzunarul dnei Directoare. Am am cu cineva din Consiliul Local, in raza caruia este acest liceu, si mi-a spus ca se poate inchiria, exista o procedura, dar avem nevoie de acordul dnei Directoare. Cum nu ne-a permis sa inchiriem, vreau sa depun o reclamatie, iar organele abilitate sa ia masuri in aceasta privinta, unde ma pot adresa?
Multumesc@
Daca nu doreste sa inchirieze, nu poate fi obligata de nicio autoritate. Reclamatiile le faceti degeaba.
Paznicul poate sa stie sau nu ce e cu pustii aia, poate sunt ai scolii si fac antrenamente. Poate asociatia sportiva a scolii este sustinuta de scoala cu sala de sport... Metodologia va permite sa inchiriati, daca scoala inchiriaza, nu este obligatoriu sa o faca.
Sportul la romani
trope_doi
In primul rand vreau sa precizez ca sportul este o activitate necesara, benefica pentru sanatate atunci cand este practicat cu regularitate si organizat.
Se ... (vezi toată discuția)