avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card de credit scadent
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card de credit scadent

am un card de credit la [EDITAT], de pe care am folosit suma maxima de 3.000 lei, iar acum am fost anuntata ca a devenit scadent. lunar am platit 150 lei , dobanda bancii. Nu am posibilitatea sa platesc integral aceasta suma. Ce pot face sau cat este minimul de plata.
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 17:59, 8 Februarie 2011
Banca va trece la executarea silita. Referitor la rata minima, cititi sau recititi contractul incheiat cu banca....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am luat acum 3 ani un card de cumpărături de la ... Laurentiu197 Laurentiu197 Bună ziua, am luat acum 3 ani un card de cumpărături de la BRD și după cum mi sa spus de cei de la banca ca trebuie sa depun minim 50 de lei în fiecare ... (vezi toată discuția)
Problema credit vladp33 vladp33 in 2007 am semnat un credit pentru un card RALFI IFN SA. contractul imi permite sa rambursez doar minimul de plata 2.2% din datorie cu o dobanda de 1.1% lunar. ... (vezi toată discuția)
Abuz firma recuperari- ajutor! gabi120 gabi120 Buna seara, am si eu o mare problema, daca ma poate ajuta cineva pt un raspuns: tatal meu, pensionar, a facut un credit la banca de 3.000 de lei si nu a putut ... (vezi toată discuția)