Buna ziua,
Am o nelamurire: certificatele medicale din luna ianuarie 2011 se depun la Administratia Financiara o data cu Declaratia 112? Sau unde se depun?
Va multumesc.
Eu am fost ieri la CJAS NEAMT si am intrebat de concediile medicale.Nu le depunem la Finante. Ambele exemplare raman la firma iar daca avem de recuperat bani de la ei depunem la dosar exemplarul rosu.
Si eu am o neclaritate in ceea ce priveste completarea declaratiei D112:
Pentru o salariata aflata in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani se trece in "ANEXA 1.2 Asigurat" la "SECTIUNEA A", pentru ianuarie 2011 ca exemplu:
5. Ore lucrate efectiv în lună : 0
6. Ore suspendate in lună : 168
7. Total zile lucrate : 0
8. Venit brut realizat : 0
9. Bazã Contributie Individualã SOMAJ : 0
etc.
De fapt toate orele de lucru ale lunii respectiv sunt trecute ore suspendate si pun in evidenta situatia salariatei. Alta precizare prin formular nu am mai vazut.
Multumesc anticipat!
Da e bine. Nu are venituri, contractul este suspendat, obligatiile au valoarea zero. Inainte situatia era evidentiata in aplicatia de somaj: zile lucrate 0, suspendate 168, venit baza calcul 0. Eu asa faceam.
Succes
Am si eu o intrebare in legatura cu completarea declaratiei 112: daca in cursul lunii am un salariat care a si lucrat dar are si 3 zile de medical suportate de fnuass in care sectiune trebuie completat? – am completat sectiunea A pentru 18 zile lucrate pe urma am trecut in sectiunea B si sectiunea D pentru completarea medicalului dar cand am trecut inapoi in sectiunea A deja se stersesera toate datele. Cum procedez?
Declaratia unica
kinga79
Am completat declaratia, si nu-mi apare cass angajator la nici o sectiune.Trebuie sa introduc manual?
restul imi apare .cas - sec c1; somaj - sec c6; impozit ... (vezi toată discuția)
Completare d112
Radu Aura
Un salariat are intr-o luna doua contracte, a incetat un CIM si a incheiat altul dupa o zi. Cum se raporteaza aceasta situatie in D112? Aplicatia nu permite ca ... (vezi toată discuția)