avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Iesire din tara cu copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Iesire din tara cu copil minor

Daca vreau sa plec cu fetita de 7 luni in Italia la sot pot trece cu cartea de identitate daca ei i-am facut pasaport individual sau trebuie sa am si eu pasaport?
Cel mai recent răspuns: denisa27 , utilizator 17:19, 8 Februarie 2011
puteti trece fara probleme cu cartea de identitate iar minora cu pasaport individual.
(Aveti nevoie de acordul sotului dat in forma autentica conform L248/2005.)
Am procura de la sot dar vroiam sa fiu sigura ca nu intampin probleme daca eu nu mi-am facut pasaport ci doar fetitei.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)
Plecare din romania cu un minor tsimona tsimona BUNA,CINE MA POATE AJUTA SA IMI SPUNA,,,AM DIVORTAT SI AM O FETITA DE 2ANI MIA FOST INCREDINTATA MIE DEFINITIV..EU AS DORI SA PLEC IN ITALIA CU FETITA SI ... (vezi toată discuția)