avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces-verbal contraventie anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces-verbal contraventie anulat

Buna seara,

Am castigat saptamana trecuta procesul prin care contestam un proces-verbal de contraventie rutiera. Doresc sa stiu ce trebuie sa fac in continuare. Instanta comunica Politiei Rutiere sentinta de anulare a procesului verbal sau eu sunt cea care trebuie sa-i informez.?Mentionez ca sentinta este irevocabila si ca atunci cand am fost sanctionata am platit si o amenda. Imi pot recupera suma platita (120 RON) ? Multumesc anticipat pentru raspuns.

O seara placuta.
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2011
cristinana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:26, 8 Februarie 2011
Este bine sa mergeti cu o copie de pe hotarea defintiva la politie .
Investiti apoi hotararea cu formula exeutorie pentru recuperarea amenzii.
instanta va comunica sentinta catre politie. ca sa obtineti recuperarea amenzii, legalizati sentinta (dupa ce o primiti) si impreuna cu dovada platii si pv. mergeti la primarie - directia de taxe si impozite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui sa ma adresez? antidote antidote Buna seara Am fost sanctionat contraventional cu suma de 120 lei pentru o presupusa parcare ilegala. In urma contraventiei s-a dispus de catre agentul ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la politia rutiera Livia Costescu Livia Costescu Am castigat un proces impotriva Politiei Rutiere. Solutia irevocabila arata in felul urmator: “Admite plangerea contraventionala formulata de petentul ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal anulat in instanta. primesc somatii de la fisc. allyna allyna In vara anului 2008 sotul meu a fost oprit in trafic si testat cu aparatul epilotest.Rezultatul a fost pozitiv ( folosise un spray de gura cu cateva minute ... (vezi toată discuția)