avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Termen de prescriere datorii bugetare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Termen de prescriere datorii bugetare

Creanta privind taxa pe cladiri din perioada 1996 - 2000 beneficiaza de prescriptia prevazuta in art. 98 lit.a din OG nr.11/23 ian. 1996, intrucat Serviciul Executori Bugetari din Primaria Turda mi-a emis in 13.03.2008 Somatie si Titlu Executoriu pentru neplata impozitului pe aceasta perioada.
Cel mai recent răspuns: and_alx , utilizator 15:38, 28 Ianuarie 2009
Salutare, va rog ajutati-ma cu un sfat in urmatoarea problema: - In perioada 2000-2001 am desfasurat o activitate de "persoana fizica autorizata", in paralel cu slujba de la stat. In momentul cind am incheiat activitatea nu am platit decit impozitul la finante, pentru ca numai de acesta am stiut. Acum am primit la institutia la care muncesc hirtie de la "Casa de sanatate" prin care se spune sa mi se opreasca din salariu o suma de 700 ron din care 300 reprezinta datorii la bugetul de sanatate iar restul reprezinta penalitati. Din discutiile cu ceilalti colegi am inteles ca si o parte din ei au fost in aceiasi situatie, doar ca ei au primit pe parcursul anilor instiintari de palta, pe cind eu nu am primit nimic. Colegii spun ca acele hirtii nu erau primite prin posta "recomandate", asa ca stau si ma gindesc ca daca as plati doar contributia si nu si penalitatile, ce sanse as avea la o discutie cu ei sau daca as merge in instanta, pentru ca nu mi se pare corect sa trimita acele instiintari acasa fara a fi "recomadate". Sfaturi va rog!!!!! #-o#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare act administrativ fiscal Ovidiu Pop Ovidiu Pop buna ziua sunt in perioada unui control fiscal si astept din clipa in clipa sa mi se emita decizia de impunere prin care statul ma va obliga la o suma foarte ... (vezi toată discuția)
Somatie plata + titlu executoriu aurelconstantinescu aurelconstantinescu Dupa 13 ani de existenta cu un chiosc, timp in care am platit toate taxele care mi s-au cerut m-am trezit ca trebuie sa platesc impozit pe cladiri pentru ... (vezi toată discuția)
Creante bugetare sca baloisibaloi sca baloisibaloi In anul 2005 se efectuiaza un control de fond in urma caruia se dispune plata unor creante catre bugetul de stat. In urma acestui act de control se emite ... (vezi toată discuția)