avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... mod de facturare E.on Gaz
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

mod de facturare E.on Gaz

Din cate imi aduc aminte,au mai fost discutii si reclamatii pe aceasta tema atunci cand susnumita firma a introdus plata consumului de la metru cub gaz la kilowatora.Desi este evident ca acest mod de calcul e lipsit total de transparenta, ANRE l-a acceptat.Eu supun din nou atentiei acest subiect.Clientul nu poate verifica realitatea calcului facturii, intrucit contorul de gaz afiseaza consumul in metri cubi si formula de conversie nu este la indemana consumatorului de rand.Va intreb, ce s-ar putea face d.p.d.v. legal in acest sens: sesizat OPC-ul;dat in judecata E.ON-ul, ANRE-ul,etc. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 16:10, 9 Februarie 2011
Pai trebuie sa faceti rost de conditiile tehnicie ale contorului pentru care a fost pus in functiune si care functioneaza corect o o anumita temperatura.
Stiam ca 14 grade celsius, daca sunt temperaturi mai mici el nu mai functioneaza corect.
Oricum in mod cert nu poti fi cercetate reclamatiile de catre ANRE si ne impun sa acceptam ceva ce nu poate fi masurat metrologic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract furnizare gaze geomar geomar Buna ziua, As dori o lamurire in privinta obligativitatii semnarii noului contract de furnizare a gazelor. Din cate stiu , prin 2009, s-a trecut de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns in problema descrisa ... Daniel CT Daniel CT Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in problema descrisa mai jos. Mentionez ca locuiesc intr-un bloc de apartamente cu 3 scari, in care cu ... (vezi toată discuția)
Citire contor individual de gaze alina_25 alina_25 O cunostiinta de are contor individual gaze naturlae doreste sa stie ce consum are cum se calculeaza consum dar nu stie care cifre sunt care ... (vezi toată discuția)