avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu gasesc subiectul
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu gasesc subiectul

Am postat in data de 21 martie 2008 un subiect pe tema 'Impozitare partaj imobiliar' (Drept civil), in cadrul caruia am mai adaugat azi o postare, dar nu il mai pot vedea niciunde :((. Daca dau cautare in forum il gasesc, dar nu-l pot vedea in cadrul sectiunii si, probabil, nici alti utilizatori care mi-ar putea raspunde ..
Cel mai recent răspuns: nerantula , utilizator 13:13, 5 Mai 2008
elis a scris:

Il gasiti aici :
www.avocatnet.ro/content/for...

cum spuneam: Daca dau cautare in forum il gasesc, dar nu-l pot vedea in cadrul sectiunii si, probabil, nici alti utilizatori care mi-ar putea raspunde .. ... cum de nu apare actualizat pe prima pagina a sectiunii 'Drept civil...' daca am postat recent un mesaj in cadrul lui astazi?
Va rog frumos, problema nu e rezolvata!
:help:
nerantula a scris:

:help:

Ce cauti???

Alte discuții în legătură

Ce se intampla? rodia rodia Am postat mai devreme un mesaj la care am si primit un raspuns,dar acum nu il mai vad. S-a mai intamplat si in alte dati sa postez mesaj si dupa aceea sa nu ... (vezi toată discuția)
Mai multe intrebari intr-o postare ContSters361573 ContSters361573 Buna ziua, In cadrul unei publicari am adresat mai multe intrebari(in categoria\\"discutii contabile si fiscale\\", forum\\"Contabilitate in general\\"), ... (vezi toată discuția)
Cont sters faq faq as dori sa aflu ce trebuie facut pentru ca toate postarile facute de mine pe acest site sa nu mai apara la un simplu \\"search\\" pe google. mentionez ca am ... (vezi toată discuția)