avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... vulcanizare din fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

vulcanizare din fonduri europene

Doresc sa stiu ce conditii trebuie sa indeplineasca un SRL, ca sa deschida o vulcanizare beneficiind de fondurile europene nerambursabile.
Cel mai recent răspuns: ricflo , utilizator 20:34, 9 Februarie 2011
Buna seara,
pentru orice fel de fonduri europene se intocmeste un dosar , un plan al afacerii care va fi analizat de experti. trebuie sa va interesati la camera de comert si industrie din orasul de domiciliu.
Nu este deloc necesar sa va interesati la camera de comert si industrie, deoarece acest organism nu are NICIO ATRIBUTIE in acest domeniu. Cel mult camera de comert poate sa va presteze servicii de consultanta, la fel ca orice alt consultant din domeniu.

Ceea ce trebuie sa verificati sunt conditiile de eligibilitate stabilite de autoritatea de management a programului pe care doriti sa aplicati.

Pentru vulcanizare pot avea loc doua incadrari: Programul Operational Regional (REGIO) si Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR).
Multumesc, daca societatea a fost suspendata temporar, timp de 1 an si isi reaia activitatea, se incadreaza in acest program? Pentru judetul Giurgiu unde trebuie sa adresez?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
ricflo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Fabrica de reciclat pet-uri danbontea danbontea Buna ziua! As fi interesat de obtinerea unor fonduri europene nerambursabile ,in vederea infiintarii unei fabrici de reciclat PET-uri......dar sincer ... (vezi toată discuția)
Despre fonduri nerambursabile. APN APN Buna ziua,am o spalatorie auto si vulcanizare caen 4520,pot beneficia de fonduri nerambursabile,pentru investitii?;si daca da, cui ma pot adresa?Multumesc. (vezi toată discuția)