avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... infiintare firma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

infiintare firma

Cum pot sa infiintez o firma ? Pe la ce ghisee trebuie sa merg?
Este o activitate destul de complexa ce cuprinde "vizite" pe la Camera de comert si industrie, Banca, Administratia Financiara. Cea mai siimpla metoda este sa se apeleze la un jurist, sau macar la o persoana care a mai facut asta si stie care este procedura.

Anonymous a scris:
>Cum pot sa infiintez o firma ? Pe la ce ghisee trebuie sa merg?
sunt mai multe etape in infiintarea unei firme: rezervarea unei denumiri, obtinere caziere fiscale, depunere capital social, redactare s autentificare act constitutiv,declaratii pe propria raspundere, specimen de semnatura si apoi , in final depunerea dosarului la Registrul Comertului. Daca doriti mai multe informatii, sunt avocat si va pot ajuta.ma puteti contacta la 0721223325.Deasemenea, ma ocup cu infiintarea de societati comerciale, redactarea si autentificarea actelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala anonim anonim salut, vreau si eu sa infiintez o soc. comerciala si ma intereseaza cam care ar fi taxele pe care trebuie sa le primesc, adicatelea tot ce trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Ajutor firme! succes succes BUNA ZIUA! va rog sa-mi spuneti de ce acte am nevoie si cum procedez ca sa modific statutul unei societati, sa modific actul constitutiv sau sa schimb codul ... (vezi toată discuția)
Cat mar putea costa ? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua, Am si eu o intrebare ' Tocmai am terminat facultatea si asi dori sa imi deschid o firma de paza si protectie si o scoala de specializare si ... (vezi toată discuția)