avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... va rog ajutati-ma...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

va rog ajutati-ma...

Sotul meu are o societate comerciala, iar el este arestat in Italia.Eu ma ocup in continuare de aceasta societate,dar nu am nici un act oficial.De curand am primit de la una din societatile cu care lucrez un -bilet la ordin- pe cera nu am cum sa-l scot din banca.Intrebarea mea ar fi :care este cea mai sigura modalitate k eu sa pot elibera acel bilet? Va rog dati-mi o idee si va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 03:19, 10 Februarie 2011
daca sotul dvs este administrator, atunci aveti nevoie de o procura din partea acestuia, nu stiu exact care este procedura in Italia dar banuiesc ca poate beneficia de servicii notariale in detentie.
puteti rezolva problema simplu:
1 daca sotul dvs era si este inca actionar unic si in acelasi timp si administrator, chiar daca este in detentie in italia,are posibilitatea legala sa va remita o procura speciala prin care va mandateaza pe dvs sa aveti puteri depline in ce priveste activitatea societatii(desigur,daca vadori acest lucru).
2 daca nu detine pachetul majoritar in respectiva societata,convocati rapid o AGA si sa decida a va numi pe dvs temporar administrartor cu puteri depline.
3 sau exista posibilitatea sa incheie un contract de cesiune a actiunilor detinute catre dvs.astfel,va puteti subroga in toate drepturile avute de sot
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare mandat administratori sa brand dg brand dg Am fost administrator la o Societate pe Actiuni, madadul a expirat de curand.Societatea nu mai are activitate comerciala de doi ani cu acordul actionarilor ... (vezi toată discuția)
Imputernicire iesire din firma asociat/administrator scarla scarla Buna ziua. Dilema noastra este urmatoarea: -firma infiintata in 2008,2 asociati/adminstratori -in ian 2009 se adauga un al 3-lea ... (vezi toată discuția)
Cesiune actiuni p.j. doinytza doinytza Ma intereseaza parerea Dvs.in legatura cu o cesiune de actiuni. Mai precis, este vorba despre o S.A. a caror actionari majoritari (68%) si-au vandut actiunile ... (vezi toată discuția)