avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrarea chitantelor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrarea chitantelor

este vreo problema daca inregistrm chitanta din luna trecuta in luna actuala?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:55, 9 Februarie 2011
Legea contabilitatii
Art. 6
(1) Orice operatiune economico-financiara efectuata se consemneaza in momentul efectuarii ei intr-un document care sta la baza inregistrarilor in contabilitate, dobandind astfel calitatea de document justificativ.
Este o problema ,atata timp cat banii au intrat sau iesit in/din casieria societatii . Nu ati specificat daca este vorba despre o chitanta emisa de societatea Dvs. sau o chitanta de plata catre un furnizor . Pentru prima varianta deja v-a raspuns colegul meu @lucian_ . Pentru varianta 2 ar mai exista o solutie, intocmirea unui referat de decontare,pe numele celui care a efectuat plata.Acesta se va depune la casieria societatii,si pe baza ordonantarii se inregistreaza plata respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare firma alexa231980 alexa231980 O FIRMA CARE A CERUT SUSPENADAREA ACTIVITATII PENTRU 2 ANI ISI POATE ACHITA RESTANTELE CATRE FURNIZORI, (RESTANTE EXISTENTE ANTERIOR SUSPENDARII) PE PERIOADA ... (vezi toată discuția)
Bonul fiscal dates.raluca dates.raluca Buna ziua, bonul fiscal daca are o valoare mai mare de 100 de lei nu mai este deductibil? Exista vreo lege? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Am un sold foarte mare la registrul de casă pentru luna septembrie. aș vrea sa ma duc cu ridicările de numerar din bancă din septembrie pe luna octombrie, pot să fac acest lucru? ionela11 ionela11 Buna ziua, Am in luna septembrie un sold foarte mare la registru de casa. As vrea sa ma duc cu ridicarile de numerar din banca in luna septembrie pe luna ... (vezi toată discuția)