avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... succesiune parti sociale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

succesiune parti sociale

mostenesc parti sociale la o societate,iar intrebarea este ,daca pot renunta la ele si sa nu mai raspund pt creditele si tot ce se mai intampla cu aceasta societate;daca da care e procedura juridica?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: didero , utilizator 00:08, 9 Februarie 2011
Buna seara,
puteti renunta la mostenire si nu mai raspundeti pentru credite.
chiar daca la mijloc sunt niste contracte de fidejesiune?daca renunt la partile sociale nu mai raspund de nimic,nici bune si nici rele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fidejusor didero didero Buna seara, Eu in calitate de persoana fizica si sotie a unuia dintre asociatii unei firme am semnat pe un contract ca fiind fidejusor.Sotul meu a decedat si ... (vezi toată discuția)
Credit pe firma bigu4u bigu4u Suntem 2 asociati in firma si dorim sa luam un credit pe firma doar ca acest lucru nu e posibil deoarece celalalt partener a avut un credit pe persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Plata datoriilor sotului defunct ContSters246490 ContSters246490 Buna ziua!Sotul meu a decedat in data de 28.09.2012. Nu exista un testament si am inteles ca in urma succesiunii copilul nostru si eu ca tutore vom fi ... (vezi toată discuția)