Vă rog să-mi spuneţi cum procedaţi dacă locatarii nu comunică citirile contoarelor de apă din bloc si administratorul nu face nimic( parcă ţine cu ei , adică, le pune un consum foarte mic (ex. La 4 pers/4mc) si asta se intimplă de ani de zile, sunt apartamente care nu duc citirile 2/3 ani, si noi degeaba le citim acum, administratorul nu are in evidenta un ultim index. Platim apa rece cu 7-8 lei/mc si apa calda cu 20-21lei/mc . Vă rog Să-mi dati sfaturi:">
pretul apei reci pe mc este de 5 lei, nu de 7/8 si apoi, cei care nu duc citirea ar trebui sanctionati cu consum pausal si anume 8,4mc/persoana/luna.Daca s-ar intampla acest lucru, sa vedeti cum s-ar "regla" treburile.Daca administratorul nu vrea sa faca acest lucru, convocati adunare generala a asociatiei (oricum sunteti obligati sa facei cel putin una in primul trimestru al anului), schimbati presedintele, comitetul si noua conducere poate sa demita administratorul...:thumbup:
Verificati fisa postului sa vedeti daca este mentionat ca admin trebuie sa faca citire, calcul, sa tina o fisa a ap, daca nu , pentru ce sa fie demis, pentru ca acel comitet este ignorant.
AG stabileste cum vor fi sanctionati cei care nu dau citiri sau nu permit accesul in ap pentru verificare corectitudine citire, precum si cat au de plata cei care nu au apometre.
Pausal explicatii
Tonyde
Buna ziua,
As dori cateva lamuriri in legatura cu ce inseamna pausal.
Administratorul asociatiei are o fisa in care trece indicii apometrelor pentru ... (vezi toată discuția)
Consumuri ar ac
mdDentist
Factura de apa rece aduce si apa rece pentru apa calda. Si data citirii. Din cate stiu, apa calda o citeste RADET pentru ca au o cutie cu un giga-calorimetru ... (vezi toată discuția)