avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drum ???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drum ???

In 1997 am achizitionat un teren pe care ulterior am construit o locuinta . In certificatul de urbanism apare ca in partea de nord proprietatea mea se limiteaza cu drum de acces de 4m . Drumu apare in PUG-ul orasului . Vecinul din nord intabuleaza drumul ca teren agricol , drumul dispare din acte insa este in PUG . Ce regim juridic are drumul ?

Alte discuții în legătură

Imi este interzis accesul pe un drum public ( de tara) la limita de nord a proprietatii, de catre un vecin, desi este materializat in proiectul de urbanism general ( pug) al orasului. ce am de facut ? malube25 malube25 Buna ziua, Am cumparat un teren in intravilan, pe care mi-am construit o casa, in alt oras decat cel de resedinta. Sunt intabulate. Am ca vecinatati: -spre ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren extravilan in teren intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti cum pot construi o casa pe un teren extravilan. Mai exact: am un cumparat un teren extravilan, care este la strada ... (vezi toată discuția)
Pot construi casa sau nu , pe un astfel de teren ? nalexandru30 nalexandru30 Buna ziua! Sunt pe punctul de a achizitiona un teren , in Bucuresti.Am mai multe probleme care ma nelamuresc si anume: 1.Terenul nu are utilitati (apa, ... (vezi toată discuția)