avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... srl STARTER
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

srl STARTER

Buna ziua ,intentionez sa aplic si eu la programul pt tinerii sub 35 ani pt cei 10.000euro pt infiintarea unei firme..si doresc sa ma ajute cineva cu interpretarea :
Capitolul II
Etapele implementării programului
Art. 9. Contractare şi finanţare
f)Beneficiarii AFN şi / sau ai creditului bancar conform art. 5 trebuie să depună la Agenţie, în termen de 10 zile lucrătoare, dovada angajării, cu contract de muncă pe durată nedeterminată a cel puţin 2 (doi) salariaţi.
Trebuie angajati chiar daca inaca nu desfasor activitatea?Eu sunt inca in concediu de crestere a copilului si sediul activitatii economice care o voi desfasura este in curs de constructie deci va mai dura pana cand voi putea deschide afacerea....va rog putin ajutor multumesc frumos!
si inca o chestiune...conditia principala de inscriere la acest program este sa infiintez un SRL D,eu fiind in Concediu crestere copil imi pierd acest drept??..avand in vedere ca acest SRL nu e functional decat daca se aproba acesasta finantare......multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
molul, utilizator
Trebuie să depuneți dovada angajării în termen de 10 zile lucrătoare după semnarea contractului de finanțare AFN, indiferent dacă ați început activitatea sau nu,

Puteți înființa SRL-D-ul chiar și în timpul concediului de creștere a copil, prima dată trebuie să înființați SRL-D-ul și după înființare (înregistrare la ONRC) puteți accesa schema de finanțare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d D-Simona D-Simona Buna ziua. Am citit legislatia privind SRL-D si sunt foarte nelamurita deoarece in LEGE nr. 97/2014 privind modificarea şi completarea Ordonanţei de ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene tip srl-d Nina1 Nina1 Vreau sa infiintez o firma tip SRL-D si sa accesez fonduri europene nerambursabile (valoarea 10.000 euro). Care este procedura? Cu stima (vezi toată discuția)
Srl - debutant bob02008 bob02008 Am infiintat un SRL-D si astazi cei de la ONRC mi-au eliberat certificatul de inmatriculare. Inscrierea pt AFN-ul , ce trebuie sa fac pas cu pas. (vezi toată discuția)