avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua,
Am 22 de ani si sunt studenta la facultate la invatamant cu frecventa redusa. Pana la varsta de 18 ani am beneficiat de pensie alimentara de la tatal meu in urma divortului parintilor. Dupa implinirea varstei de 18 ani nu am mai solicitat in continuare pensie alimentara. Intre timp m-am si maritat si am si un copil, prin urmare sunt in concediu de crestere copil pana anul acesta in septembrie.
Avand in vedere ca urmez cursurile unei facultati si ca inca nu am implinit varsta de 26 de ani....ii pot solicita pensie alimentara tatalui meu, chiar daca sunt casatorita?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:20, 9 Februarie 2011
nu , din doua motive, ca aveti venituri si ca nu urmati cursuri de zi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile familiei sau probleme juridice de familie iloveny iloveny Fiica mea are 22 de ani si termina in aceasta vara facultatea. Vrea sa urmeze un program de master care este destul de costisitor. As dori sa stiu, pana ... (vezi toată discuția)
Pensie dupa 18 ani pentru studii la fara frecventa meteorarlg meteorarlg Buna seara. Am si eu o problema. Sotul meu a mai fost casatorit si are un fiu care in mai anul viitor implineste 18 ani. Din toamna acestui an scolar a facut ... (vezi toată discuția)
Student, cer sfat despre pensie alimentara ferdis ferdis Buna, sunt nou aici si recunosc ca am intrat doar pentru o problema. Sunt student, anul 2, si am o problema. Parintii mei sunt despartiti si tata mi-a ... (vezi toată discuția)