avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... atragere raspundere
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

atragere raspundere

culmea este ca lichidatorul in raport nu ma indica pe mine ca responsabil de insolventa societatii ci pe cealalta persoana care de fapt conducea din umbra societatea, de aceea a si fost condamnat, iar atragerea patrimoniala mi se trage de la judec sindic, si nu stiu cum sa mai probez nevinovatia mea, daca nu s-a lamurit din rechizitoriu facut in cadrul urmaririi penale
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 20:36, 9 Februarie 2011
mai exista posibilitatea sa va dovediti nevinovatia;ca atare,sa puteti inlatura raspunderea invocata probail in sentinta pe baza art 138 alin2 din lg 85/2006
a-ti promovat recurs impotriva sentintei de tragere la raspundere?
depinde ce probe ati facut in dosarul penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

angajarea raspunderii conform art.138 din legea 85/2006 geogeogeo geogeogeo Buna ziua, am fost administratorul unei firme care este in proces de faliment, am primit o citatie acasa de la administratorul judiciar al firmei care a ... (vezi toată discuția)
Actiune raspundere patrimoniala art.138!!!!!! germanu germanu Buna ziua!Am o problema....am avut un srl ,eu fiind administrator. Finantele au cerut insolventa...a fost numit lichidator reprezentantul Finantelor...prin ... (vezi toată discuția)
Faliment alinionel alinionel din cauza unor litigii comerciale cu o anumita firma, aceasta a cerut intrarea in faliment o firmei mele. mentionez ca eu am INTREPRINDERE INDIVIDUALA. sa ... (vezi toată discuția)