avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cumul indemnizatie pentru CCC cu alte venituri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cumul indemnizatie pentru CCC cu alte venituri

vreau sa intreb daca sunt in ccc pot sa lucrez cu jumatate de norma fara a-mi piere banii care ii primesc in prezent
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:59, 9 Februarie 2011
Indemnizatia pentru CCC se suspenda cu ziua urmatoare celei in care veti realiza venituri supuse impozitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract care sa nu mi afecteze concediul maternal ramonaf ramonaf sunt in concediu maternal, am primit acum o oferta de munca pe o perioada determinata pe care nu as vrea sa o ratez. cum as putea lucra legal dar sa nu mi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Annarina Annarina Am lucrat cu contract de munca si acum sunt in concediu de cresterea copilului. Am fost invitata la prieteni in strainatate si mi s-a oferit ceva de lucru ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Roxana Elena Dumitriu Roxana Elena Dumitriu Buna ziua, In curand voi intra in concediu pt cresterea copilului. In acest moment sunt angajata cu norma intreaga si detin si un PFA. Intrebarea este: ... (vezi toată discuția)