avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri Meserii
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri Meserii

Pentru inregistrarea unui salariat in ReviSal pentru alegerea codului meseriei la ce trebuie sa ma raportez : .la Diploma obtinuta si specificul meseriei din diploma, sau la meseria practicata in intreprindere ? exemplu : daca o persoana este absolvent al fac. de mecanica si lucreaza ca ing. in cercetare-electrotehnica, cum se alege codul meseriei ?

Alte discuții în legătură

Consultant juridic romil romil Care sunt condiile pentru obtinerea calitatii de consultant juridic in specialitatea energetica / electrotehnica si unde se da examenul. Am studii si ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - prestari servicii: recondtionare sismte injectie auto freelancevoyager freelancevoyager Eu doresc sa imi deschid o mica afacere, reconditionare sisteme de injectie auto, ca Intreprindere Individuala. Practic voi lucra doar eu la inceput. Sediul ... (vezi toată discuția)
Functie cim Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca am dreptul sa angajez pe post de electrician o persoana care are diploma de inginer de la facultatea de electrotehnica. ... (vezi toată discuția)