avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonus restant de incasat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonus restant de incasat

Pe langa contractul de munca al meu am semnat in 2009 cu angajatorul si o oferta in engleza cu pachetul in afara de salariu. Problema mea este doar cu cel de mai jos:
- bonuses bianually ( 20% from total brutto salary related to objectives). Prin acesta 1 data la sase luni eu trebuia sa iau un bonus reprezentand 1 salariu. Indicatorii prezentati sunt indepliniti.
Mi-am dat demisia din aceasta firma mi-au platit drepturile legale am incheiat cu ei , insa nu au vrut sa-mi dea acest bonus pentru 2010 care insumeaza bonus pentru 10 luni.
Ajutati-ma cu solutii daca si cum pot sa le cer acesti bani.

Alte discuții în legătură

Problema incasare bonus de la firma ContSters184692 ContSters184692 Pe langa contractul de munca al meu am semnat in 2009 cu angajatorul si o oferta in engleza cu pachetul in afara de salariu. Problema mea este doar cu cel de ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca urgent ion predescu ion predescu Are cineva o traducere a contractului individual de munca in engleza sau stie cineva unde as putea gasi o asemenea varianta? Multumesc (vezi toată discuția)
Legalitatea unui contract de munca din strãinatate mitzuunit mitzuunit Am primit un contract de munca pentru un post de Administrative Assistant de la o firma de recrutare din UK. am cont pe un site de recrutare de acolo si din ... (vezi toată discuția)