avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema incasare bonus de la firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema incasare bonus de la firma

Pe langa contractul de munca al meu am semnat in 2009 cu angajatorul si o oferta in engleza cu pachetul in afara de salariu. Problema mea este doar cu cel de mai jos:
- bonuses bianually ( 20% from total brutto salary related to objectives). Prin acesta 1 data la sase luni eu trebuia sa iau un bonus reprezentand 1 salariu. In 2009 mi-au dat, dar in fluturas scrie prima. Indicatori in scris semnati cu ei nu am.
Mi-am dat demisia din aceasta firma mi-au platit drepturile legale am incheiat cu ei , insa nu au vrut sa-mi dea acest bonus pentru 2010 care insumeaza bonus pentru 10 luni.
Ajutati-ma cu solutii daca si cum pot sa le cer acesti bani.
Cel mai recent răspuns: ContSters184692 , utilizator 13:54, 17 Ianuarie 2011
Acesti bani ii puteti solicita doar in instanta, daca firma refuza acordarea lor de buna voie.
Verificati totusi , daca nu exista clauza ca bonusul se acorda pe 12 luni, daca ati lucrat tot anul la firma.
Nu, scrie exact ceea ce am scis mai sus/: o data la 6 luni.Insa ei se leaga ca nu au fost indicatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonus restant de incasat ContSters184692 ContSters184692 Pe langa contractul de munca al meu am semnat in 2009 cu angajatorul si o oferta in engleza cu pachetul in afara de salariu. Problema mea este doar cu cel de ... (vezi toată discuția)
Great opportunity - legal supervisor octavianp octavianp Our company, HPDI, is recruiting a Legal Supervisor for its client, an international management and accounting outsourcing firm, with over 2.500 professionals ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea ofertei angajatorului Vlad Butnaru PFA Vlad Butnaru PFA Buna ziua! La momentul interviului, in urma acceptarii postului propus (programator), office manager-ul firmei la care am aplicat mi-a transmis prin email un ... (vezi toată discuția)