avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare firma

Ce documente sunt necesare in vederea autorizarii la ANOFM a unei firme care are ca obiect de activitate "ACTIVITATI ALE AGENTIILOR DE PLASARE A FORTEI DE MUNCA"

Va rog sa nu ma trimiteti la Hotararile 277/2002 si 1122/2010 pentru ca nu inteleg nimic din ele.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
inamoisa, utilizator

Alte discuții în legătură

Deschidere firma reny34 reny34 buna seara doresc sa deschid o firma de plasare forta de munca si m-ar interesa ce acte am nevoie si ce suma trebuie depusa ca garantie. multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare firma plasare forta munca Saim Saim Buna ziua Ma intereseaza demersurile si implicit autorizarile necesare infiintarii unei firme de plasare forta de munca in strainatate ,mai exact pe ... (vezi toată discuția)
Obligatii in cazul acreditarii pentru medierea fortei de munca giminy giminy Buna ziua, am o firma cu cod caen 7810 si as dori sa obtin acreditarea ANOFM. Am inteles ca in cazul in care o firma de plasare a fortei de munca obtine ... (vezi toată discuția)