avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligatii in cazul acreditarii pentru medierea fortei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligatii in cazul acreditarii pentru medierea fortei de munca

Buna ziua, am o firma cu cod caen 7810 si as dori sa obtin acreditarea ANOFM.
Am inteles ca in cazul in care o firma de plasare a fortei de munca obtine diploma de acreditare pentru medierea persoanelor in cautarea unui loc de munca, este obligat sa trimita un raport lunar la adresa AJOFM cu numarul persoanelor mediate. Exista un formular pentru asa ceva cu privire la cum ar trebui sa arate acest raport? Ce informatii trebuie sa contina? Unde gasesc informatii detaliate (si veridice) cu privire la toate responsabilitatile pe care le cuprinde o astfel de acreditare?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:39, 17 Februarie 2017
Agenţii de ocupare a forţei de muncă se inregistreaza la inspectoratul teritorial de muncă în a cărui rază îşi au sediul.

HG 384/2001
art.13
1Agentii de ocupare a forţei de muncă sunt obligati sa transmita trimestrial Inspecţiei Muncii, până la sfârşitul lunii urmatoare trimestrului incheiat, Situaţia privind persoanele mediate şi angajate în strainatate, conform modelului prezentat în anexa nr. 2.

Agenţii de muncă temporara obţin autorizaţia de funcţionare de la Ministerul Muncii la propunerea agenţiilor teritoriale pentru prestaţii sociale în a căror rază teritorială îşi au sediul.
Va multimesc pentru raspunsul prompt. Am uitat sa va specific ca este vorba de intermediere pe piata interna. Ati putea va rog sa imi dati o hotarare care sa se refere la varianta aceasta?
Vedeti :
HG nr. 277 din 21 martie 2002 privind aprobarea Criteriilor de acreditare a furnizorilor de servicii specializate pentru stimularea ocupării forţei de muncă
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere firma reny34 reny34 buna seara doresc sa deschid o firma de plasare forta de munca si m-ar interesa ce acte am nevoie si ce suma trebuie depusa ca garantie. multumesc (vezi toată discuția)
Despre codul caen 7810 privind activitati de plasare a fortei de munca aquaterm aquaterm eu am societatea de citiva ani si mai exact din 2005 si acum citva timp am facut extindere la camera de comert si am bagat si codul 7810 si as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Intermediere persoane pentru lucru in strainatate felicia_margareta felicia_margareta Buna seara, As dori sa cunosc ce documente sunt necesare pentru a dezvolta activitatea de intermediere persoane pntru lucru in strainatate ca cetatean cu ... (vezi toată discuția)