avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general deschidere firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

deschidere firma

buna seara
doresc sa deschid o firma de plasare forta de munca si m-ar interesa ce acte am nevoie si ce suma trebuie depusa ca garantie.
multumesc
Cel mai recent răspuns: reny34 , utilizator 09:13, 27 Martie 2011
caen 7810-AGENTIE DE PLASARE A FORTEI DE MUNCA cu acreditarea furnizorilor în conditiile hotarâri se face de catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca prin agentiile pentru ocuparea fortei de munca judetene, în a caror raza teritoriala isi au sediul sau, dupa caz, domiciliul.

Baza legala:
HG nr. 277 din 21 martie 2002 privind aprobarea Criteriilor de acreditare a furnizorilor de servicii specializate pentru stimularea ocuparii fortei de munca.
Hotararea 790 / 19 mai 2004 privind modificarea Criteriilor de acreditare a furnizorilor de servicii specializate pentru stimularea ocuparii fortei de munca nr. 277/2002.
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
glamour7576, utilizator
multumesc mult pt ajutor=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii in cazul acreditarii pentru medierea fortei de munca giminy giminy Buna ziua, am o firma cu cod caen 7810 si as dori sa obtin acreditarea ANOFM. Am inteles ca in cazul in care o firma de plasare a fortei de munca obtine ... (vezi toată discuția)
Exemple de contracte danies danies Bună ziua, aș avea nevoie de două contracte: 1) Exemplu Contract colaborare între o Agenție de plasare forță de muncă și un angajator din ... (vezi toată discuția)
Selectia si plasarea fortei de munca 7450 Am agentie de plasare forta de munca si mediez plasare forta de munca la societati romanesti.Inspectoratul teritorial de munca afirma ca in situatia aceasta ar ... (vezi toată discuția)