Am agentie de plasare forta de munca si mediez plasare forta de munca la societati romanesti.Inspectoratul teritorial de munca afirma ca in situatia aceasta ar fi aplicabile prevederile Ordonantei 43/2002.Nu vad ce legatura are medierea in tara cu cea din strainatate.Poate ma lamureste cineva.
Nu are nici o legatura plasarea in strainatate (Legea 156/2000)cu plasarea pe piata muncii interna. Probabil ai dat peste un functionar "incepator" .
Tu esti un furnizor de servicii specializate pentru stimularea ocuparii fortei de munca. Pentru a putea desfasura serviciile de mediere a muncii pe piata interna trebuie sa fie acreditat de AJOFM.
Arata-i ITM-ului HGR 277/2002 completata prin HGR 790/2004.
In baza cod caen 7450 am depus documentatia pentru agent de munca temporara la Directia pentru Dialog....(O 938 cred/2004 a intrat in vigoare la 01.09.2004);in situatia in care utilizatorul este in strainatate, trebuie sa fac si demersurile OG 43/2002(Legea 156) la Inspectoratul Teritorial de munca?
>In baza cod caen 7450 am depus documentatia pentru agent de munca temporara la Directia pentru Dialog....(O 938 cred/2004 a intrat in vigoare la 01.09.2004);in situatia in care utilizatorul este in strainatate, trebuie sa fac si demersurile OG 43/2002(Legea 156) la Inspectoratul Teritorial de munca?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Agent de munca temporara
In baza cod caen 7450 am depus documentatia pentru agent de munca temporara la Directia pentru Dialog....(O 938 cred/2004 a intrat in vigoare la 01.09.2004);in ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma
reny34
buna seara
doresc sa deschid o firma de plasare forta de munca si m-ar interesa ce acte am nevoie si ce suma trebuie depusa ca garantie.
multumesc (vezi toată discuția)