avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Selectia si plasarea fortei de munca 7450
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Selectia si plasarea fortei de munca 7450

Am agentie de plasare forta de munca si mediez plasare forta de munca la societati romanesti.Inspectoratul teritorial de munca afirma ca in situatia aceasta ar fi aplicabile prevederile Ordonantei 43/2002.Nu vad ce legatura are medierea in tara cu cea din strainatate.Poate ma lamureste cineva.
Nu are nici o legatura plasarea in strainatate (Legea 156/2000)cu plasarea pe piata muncii interna. Probabil ai dat peste un functionar "incepator" .
Tu esti un furnizor de servicii specializate pentru stimularea ocuparii fortei de munca. Pentru a putea desfasura serviciile de mediere a muncii pe piata interna trebuie sa fie acreditat de AJOFM.
Arata-i ITM-ului HGR 277/2002 completata prin HGR 790/2004.
In baza cod caen 7450 am depus documentatia pentru agent de munca temporara la Directia pentru Dialog....(O 938 cred/2004 a intrat in vigoare la 01.09.2004);in situatia in care utilizatorul este in strainatate, trebuie sa fac si demersurile OG 43/2002(Legea 156) la Inspectoratul Teritorial de munca?

>In baza cod caen 7450 am depus documentatia pentru agent de munca temporara la Directia pentru Dialog....(O 938 cred/2004 a intrat in vigoare la 01.09.2004);in situatia in care utilizatorul este in strainatate, trebuie sa fac si demersurile OG 43/2002(Legea 156) la Inspectoratul Teritorial de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent de munca temporara In baza cod caen 7450 am depus documentatia pentru agent de munca temporara la Directia pentru Dialog....(O 938 cred/2004 a intrat in vigoare la 01.09.2004);in ... (vezi toată discuția)
Plasarea fortei de munca in strainatate manole silviu manole silviu Buna ziua, O organizatie non-profit cu activitatea principala \"Consultanta pentru afaceri si management\" (cod CAEN 7022) se poate ocupa si de plasarea ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma reny34 reny34 buna seara doresc sa deschid o firma de plasare forta de munca si m-ar interesa ce acte am nevoie si ce suma trebuie depusa ca garantie. multumesc (vezi toată discuția)