avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... caut un avocat...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

caut un avocat...

Am urmatoarea situatie: trebuie sa incep un proces pentru schimbarea prenumelui si sexului din acte si caut un avocat care a mai sustinut o astfel de cauza sau este dispus sa o faca. Procesul ar tb sa aiba loc in Vaslui, deci dk e cineva de prin zona sau aveti vreo recomandare...
Orice informatie sau sfat pe acest subiect sunt de folos...
Cel mai recent răspuns: adi1402 , utilizator 20:40, 10 Februarie 2011
la judecatoria in a carei raza teritoriala se afla situat sediul Consiliului local , care va avea calitatea de parat in dosarul dvs.
Si totusi chiar nu imi poate recomanda nimeni un avocat "ok" din zona asta...Iasi, Vaslui....
nu toti avocatii de pe acest forum suntem din Iasi.
incercati dvs. sa accesati tabloul avocatilor de la baroul din Iasi si vedeti care avocat a mai avut astfel de procese .. sau cel putin ar fi interesat sa va ajute.
Se poate verifica in vreun fel dk a avut loc un astfel de proces la o instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza pierduta ? Bad mother Bad mother Dacă locuiesc din 2007 cu un barbat în casa lui și de 4 ani avem și un copil iar acum el vrea sa plec fără copil , eu ce pot face ? Nu am nici un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. din pacate mama mea a decedat ,dupa ce a fost internata ... caricatura caricatura Buna ziua. Din pacate mama mea a decedat ,dupa ce a fost internata in spital de urgenta cu dureri in piept si diagnosticata cu infectie urinara....Dar ea ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat medico legal: de la medicul legist din judet sau de la medicul legist de pe raza localitatii unde s-a intamplat incidentul? Marius84 Marius84 Buna ziua! De 1 Mai am fost agresat in localitatea Costinesti, jud. Constanta. In urma agresiunii: dubla fractura de mandibula. De aici a inceput calvarul. ... (vezi toată discuția)