avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratie 112 - concediu sarcina si lauzie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratie 112 - concediu sarcina si lauzie

Buna tuturor.

Incerc sa dau de capat la o declaratie 112, si aici am un CM cu urmatoarea situatie:

B.1.6 Ore suspendate (NOS): 168, deci nu e suportat de angajator

Am completat sectiunea D adica D9 cu cod 8 -sarcina si lauzie si sumele cerute D17 = 3627 lei, D18 = 129 zile si D21 = 443 lei.

La validare formularul "inteligent" imi calculeaza baza de calcul CAS 708 lei..

Intrebare: In conditiile in care salarul minim e 670 RON, nu aceasta ar trebui sa fie baza de calcul pentru CAS?

Multumesc,
Zoli B.

Alte discuții în legătură

Calcul cas in d112 dupa cm zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor, Baza de calcul pentru contributia CAS dupa CM pentru sarcina si lauzie constituie salarul minim pe economie...sau gresesc? Formularul ... (vezi toată discuția)
Concediu medical prenatal cod 08. raduionut raduionut Am si eu o intrebare la care nu am gasit raspuns concret, am tot cautat dar nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. care este metoda de calcul concediu ... (vezi toată discuția)
Eroare declaratie 112-cm sarcina si leuzie Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona La verificarea starii declaratie 112 mi-a aparut eroarea -ore suspendate luna incorect pt tipul de asigurat salariata are contract partial 2 ore si este in ... (vezi toată discuția)