avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul CAS in D112 dupa CM
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul CAS in D112 dupa CM

Buna tuturor,

Baza de calcul pentru contributia CAS dupa CM pentru sarcina si lauzie constituie salarul minim pe economie...sau gresesc?

Formularul "inteligent" D112 imi spune ca trebuie sa calculez CAS in cazul de mai sus dupa 708 lei.

S-a mai intalnit cineva cu aceasta problema? ..sau s-a modificat ceva din decembrie pana acum si nu stiu eu?

Multumesc mult,
Biro Zoltan
Cel mai recent răspuns: alexandra68 , utilizator 21:16, 9 Februarie 2011
Baza de calcul este 35% din salar brut pe economie, corespunzator cu zilele aflate in concediu medical
2022x35%=708:21x cate zile este in cm

Sanda
Si eu stiam ca se calculeaza la salariul minim, eu cel putin asa am calculat anul trecut.
a fost anul trecut, si a ramas la salariul minim la caculul bazei de calcul pentru fondul de risc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical prenatal cod 08. raduionut raduionut Am si eu o intrebare la care nu am gasit raspuns concret, am tot cautat dar nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. care este metoda de calcul concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul contributie pensii aferenta concediului de sarcina si lauzie mutulescul mutulescul Buna ziua, Va rog mult daca ma poate ajuta cineva cu formula de calcul a cas (pensii) pentru un concediu de sarcina si lauzie. Va multumesc (vezi toată discuția)
Declaratie 112 - concediu sarcina si lauzie zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Incerc sa dau de capat la o declaratie 112, si aici am un CM cu urmatoarea situatie: B.1.6 Ore suspendate (NOS): 168, deci nu e suportat de ... (vezi toată discuția)