avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am nevoie de un Act constitutiv SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am nevoie de un Act constitutiv SRL

Am nevoie si eu de un act constitutiv pentru un SRL cu un administrator si un asociat!

Unde pot gasii ?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:39, 9 Februarie 2011
V-am trimis un model pe mesaj privat. Daca nu este inteligibil trimiteti-mi adresa de e-mail sa vi-l mai trimit odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 2008 pensiune turistica ametist ametist Va rog sa ma ajutati cu privire la codurile din noul CAEN pentru pensiune turistica (masa si cazare, camping, piscina,...) pe care trebuie sa le trec la ... (vezi toată discuția)
Rampa pentru o persoana aflata in scaun cu rotile AlexaRotaru AlexaRotaru Buna ziua, situatia este urmatoarea.... Avem un vecin batran in scaun cu rotile care necesita cat mai urgent o rampa peste cateva trepte din casa scarii. ... (vezi toată discuția)
Infintare sedii secundare lovejusttobeloved lovejusttobeloved Buna ziua, Reprezint un S.R.L cu un singur asociat unic/ administrator care are o retea de magazine in dezvoltare. Urmeaza sa deschidem noi magazine si de ... (vezi toată discuția)