avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contributia de asigurari sociale
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contributia de asigurari sociale

Daca am achitat luna dec 2010 ultima plata pentru vechimea la pensie in valoare de 100 ron acum nu mai vreau sa platesc 224 ron de la 01 ian 2011 . Cum trebuie sa procedez si in ce stat pot plati echivalentul sumei de 100 ron

Alte discuții în legătură

Calcul salariu 0 01 2011 si ce sporuri avem dreptul pe ordine publica geluchiretoiu geluchiretoiu am avut pana in dec.2010 636 ron sal. de incadrare fara vechime si alte sporuri,dupa 01 01 2011 am luat o treapta si am ajuns la 658ron,am vechime 25% cat am ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie grupa i de munca incepand cu data de 1 ianuarie 2011, neaplicata serban cernescu serban cernescu am fost scos la pensie din 1995,la limita de varsta si stadiu complet de cotizare.Mentionez ca din 39 ani munciti,20 ani am muncit in subteran la mina livezeni ... (vezi toată discuția)
Speta pensie alimentara mancipri mancipri in luna aprilie 2009 mama minorului face plangere la parchet pentru abandon de familie ( tatal nu a platit pensia alimentara pentru minor timp de 10 ani ) . ... (vezi toată discuția)