avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotararea definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotararea definitiva si irevocabila

Vreau sa traduc si apostilez o hotarare de incredintare minor, care este definitiva si irevocabila. Mi s-a spus de la firma de traduceri ca trebuie sa o "autentific" la judecatorie, inainte de a o traduce. Ma puteti sfatui va rog, ce trebuie sa fac? Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 18:50, 9 Februarie 2011
taxa de 2 ron sa nu o uitati si timbru judiciar si cererea de legalizare depuse la registratura instantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum devine " si irevocabila" o hotarire de divort definitiva? ellena ellena Va rog, daca imi poate da cineva o solutie... Am o hotarire de divort pronuntata in iunie 2001 pe care s-a inscris mentiunea definitiva in luna decembrie 2001 ... (vezi toată discuția)
Apostila pe hotararea de divort beatlen beatlen Bunaseara, sunt nelamurita in legatura cu apostilarea hotararii de divort. Am obtinut hotararea de divort definitiva si irevocabila la judecatoria sectorului 6 ... (vezi toată discuția)
Acte cetatean roman pentru casatoria in ue tama tama buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)