dimacristina a scris:
Buna ziua, ma adresez tuturor celor care ma pot ajuta cu un sfat.Pe scurt, de 3 ani si jumatate, parintii mei au divortat, eu am fost incredintata spre crestere mamei mele, iar tatal meu s-a oferit in instanta sa-mi acorde o pensie alimentara in valoare de 500 lei.Aceasta pensie alimentara, nu am primit-o decat 6 luni, dupa care a rupt legatura cu mine, cu toate ca stam in aceeasi casa, el ne adreseaza injurii atat mie cat si mamei mele........este inadmisibil ca in secolul nostru sa traim astfel de probleme.
De aceea va rog, ajutati-ma si spuneti-mi unde as putea sa gasesc un centru, o institutie unde sa apelez pentru linistea noastra, deoarece in fiecare seara ne terorizeaza, ne ameninta cu moartea, Politia a venit mereu.....i-au dat amenzi insa nu se potoleste...Va rog din suflet..poate exista si solutie la marea mea problema.Tin sa mentionez ca am aproape 20 de ani......Multumesc!!!
oooo pt amenintari cu moartea, faceti-i imediat plangere penala si nu uita sa cereti daune morale. tot cu plangere rezolvati si cu recuperarea pensiei alimentare.
succes