avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... p f a
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

p f a

cheltuielile cu auto se deduc doar daca ai contract de comodat? contractul se inregistreaza la notar?
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 20:23, 9 Februarie 2011
ce fel de cheltuieli?
Trebuie neaparat contract de comodat, dar se poate si sub semnatura privata (adica nu la notar).
Benzina nu se poate deconta, nici reviziile tehnice sau RCA-ul, in schimb se pot deconta consumabilele (piese de schimb, anvelope de iarna ...). Cel mai bine de vorbit cu inspectorul respectiv, chestiile astea difera de la o interpretare la alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa: comodat autoturism / inregistrare diverse documente dorelushu dorelushu Buna ziua.Am PFA de anul trecut , decembrie,comertz cu amanuntul,4782. si am cateva nelamuriri ,daca cineva stie sa raspunda sau a trecut prin ele : 1. Am ... (vezi toată discuția)
Decontare reperatii masina tomaioan tomaioan Buna ziua.Doresc sa stiu daca sunt PFA si am un contract de comodat avand ca obiect masina personala, pot sa-mi trec la cheltuieli micile reparatii la masina( ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa ContSters166949 ContSters166949 De curand am deschis un PFA cu activitatea principala Administrarea Imobilelor pe baza de contract sau comision. Am facut contrect de comodat pentru apartament ... (vezi toată discuția)