avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... OG 64/2010
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

OG 64/2010

am un imobil construit în 1996 pentru care se plateste impozit pe cladire din 1995 dar a fost construit fara autorizatie. am depus la judecatorie o actiune în constatare însa ulterior am aflat de aceasta ordonanta. Cand am solicitat primariei eliberarea adeverintei pt înscrierea în CF acestia mi-au spus ca nu se poate elibera asa ceva. Daca stie cineva de existenta unui precedent de înscriere în CF în baza OG 64/2010 va rog sa-mi spuneti deoarece pe 10 feb avem primul termen însa am sa solicit o amanare . practic daca nu se va elibera acea adeverinta de la primarie nu vad rostul completarea la legea 7 cu respectivul art. (32)

Alte discuții în legătură

Poate fi folosita oug nr 64/2010 si la dobandirea titlului de proprietate? coyotu27 coyotu27 Buna seara, Am aflat ca a fost publicata o ordonanţă de urgenta (nr 64/2010) prin care, pe baza dovezi ca s-au plătit taxele fiscale pentru o clădire ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal, adeverinta de rol catalyynnn catalyynnn In urma unei cereri facute la primarie pentru eliberarea certificatului fiscal si a adeverintei de rol,.....mi s-a aeliberat aceste acte dar....nu corespund ... (vezi toată discuția)
Intabulare cladire fara autorizatie ... ordonanta 64 sau accesiune imobiliara leahuadrian leahuadrian Buna ziua. Am si ei o problema mai spinoasa la care nu reusesc sa ii dau de capat. Am construit in 1994 o cladire fara autorizatie pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)