In urma unei cereri facute la primarie pentru eliberarea certificatului fiscal si a adeverintei de rol,.....mi s-a aeliberat aceste acte dar....nu corespund suprafetele, in certificatul fiscal este ok, conform masuratorilor, dar in adeverinta de rol sunt alte suprafete,.....mentionez ca s-au facut de curand masuratori pentru inscrierea in cartea funciara., am mers cu plansa la ei....mi s-a recalculat impozitul....l-am platit....dar functionarul care elibereaza adeverinta de rol refuza sa faca actualizarea si sa-mi elibereze adeverinta cu suprafetele reale,,, ce e de facut?
mentionez faptul ca acelasi functionar refuza sa semneze procesul verbal de finalizare a unei lucrari, pt care mi-au fost eliberate autorizatie de constructie si certificat de urbanism lucrare care a fost executata in 2001 comunicandu-mi ca este prea tarziu.....cu toate ca incepand cu anul 2001 am platit impozit pe cladirea construita
Faceti o adresa catre directia de impozite si taxe - in atentia sefului functionarului care sicaneaza - si prezentati detaliat situatia, solicitand o rezolvare. In functie de raspuns, veti lua ulterior o hotarare. De obicei este bine ca in astfel de situatii sa ne adresam conducerilor institutiilor care nu raspund nevoilor noastre, dupa principiul "pana la Dumnezeu te mananca sfintii"...