avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cazier fiscal, adeverinta de rol
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cazier fiscal, adeverinta de rol

In urma unei cereri facute la primarie pentru eliberarea certificatului fiscal si a adeverintei de rol,.....mi s-a aeliberat aceste acte dar....nu corespund suprafetele, in certificatul fiscal este ok, conform masuratorilor, dar in adeverinta de rol sunt alte suprafete,.....mentionez ca s-au facut de curand masuratori pentru inscrierea in cartea funciara., am mers cu plansa la ei....mi s-a recalculat impozitul....l-am platit....dar functionarul care elibereaza adeverinta de rol refuza sa faca actualizarea si sa-mi elibereze adeverinta cu suprafetele reale,,, ce e de facut?

mentionez faptul ca acelasi functionar refuza sa semneze procesul verbal de finalizare a unei lucrari, pt care mi-au fost eliberate autorizatie de constructie si certificat de urbanism lucrare care a fost executata in 2001 comunicandu-mi ca este prea tarziu.....cu toate ca incepand cu anul 2001 am platit impozit pe cladirea construita
Cel mai recent răspuns: Andreea Constantin , Consilier juridic 12:50, 11 Mai 2012
Faceti o adresa catre directia de impozite si taxe - in atentia sefului functionarului care sicaneaza - si prezentati detaliat situatia, solicitand o rezolvare. In functie de raspuns, veti lua ulterior o hotarare. De obicei este bine ca in astfel de situatii sa ne adresam conducerilor institutiilor care nu raspund nevoilor noastre, dupa principiul "pana la Dumnezeu te mananca sfintii"...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme primarie anonim_71 anonim_71 Este legal ca angajatul unei Primarii de comuna sa refuze eliberarea adeverintei necesare intocmirii dosarului pt APIA pe motiv ca cetateanul care a ... (vezi toată discuția)
Impozit primarie an in curs iogi iogi Buna ziua . Am solicitat la Primaria de domiciliu o adeverinta ca nu am datorii la ei privind proiectul ''Casa Verde'' si nedumerirea mea este ca imi zice ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog, o indrumare: un functionar public doreste ... tuilleries tuilleries Buna ziua. Va rpg, o indrumare: un functionar public doreste sa iasa la pensie anticipat si intruneste toate conditiile pentru aceasta. A solicitat la ... (vezi toată discuția)