in data de 20.11.2010 eram cu niste vechi prieteni intr-un local cu aparatura electronica , un prieten de-al meu era langa un aparat se uita la un alt prieten cum joaca moment in care l-a rugat pe baiat in varsta de 23 d ani a unui om influent din localitate sa nu mai dea fumul pe el !baiatul s-a simtit foarte jignit si ia facut plangere la politie impreuna cu inca 3 martori , (din care unul nu se afla de fata) pentru lovire si alte violente acuzand ca l-a lovit si i-a curs sange...dar neavand certificat medico-legal ! cazul a ajuns la procuratura si s-a dat inceperea urmarii penale ! fara ca invinuitul si martorii acestuia sa fie audiati !avandu-l avocat pe Mateut majoritatea avocatiilor din zona se cam feresc sa ia cazul in primire!mi se pare o nedreptate.. ca cel cu o situatie finanaciara mai buna sa aiba castig de cauza chiar dak nu are dreptate!!CE MA SFATUITI SA FAC?
Daca prietenul dvs nu l-a lovit, trebuie sa faca dovezi ca u l-a lovit,iar
ca martori puteti toti care ati fost de fata, chiar si dvs.
In acest caz, nefiind certificat medico-legal, cele mai bune probe
sunt declaratiile martorilor.
NU s-au recurs la loviri .. si nici la altercatii verbale..doar ca l-a rugat sa mearga mai incolo si sa nu mai dea fumul pe el... precizez k el si martorii lui nu au fost audiati cand s-a dat inceperea urmariri penale
daca asa se prezinta lucrurile, va indic sa:
mergeti dvs cat si o parte din prietenii care au fost prezenti si sa redactati fiecare cate o declaratie in fata unui avocat (notar) in care sa relatati cele intamplate. acele declaratii sa le inmanati prietenului dvs si sa solicite eventual si audierea lor de catre organele de cercetare(daca doriti intradevar sa il sprijiniti in mod real)
daca s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale,acest lucru presupune ca prietenul dvs ar fi avut deja calitatea de inculpat.cred ca se afla doar in faza de de urmarire penala dosarul;de aici si calitatea de doar invinuit in prezent al prietenului dvs
dar nu ar fi fost normal sa-i audieze si pe martorii prietenului meu ? inainte de a da inceperea urmariri penale ? .. nu s-ar putea cere mutarea cazului la alta judecatorie ? intrucat apreciez a fi pe " pile "
Dosar penal
erikka
BUNA ZIUA
In luna iulie sotul meu a fost lovit de un vecin,in urma lovituri a suferit o fractura piramidonazala une a fost internat si operat.Are certificat ... (vezi toată discuția)