in data de 20.11.2010 eram cu niste vechi prieteni intr-un local cu aparatura electronica , un prieten de-al meu era langa un aparat se uita la un alt prieten cum joaca moment in care l-a rugat pe baiat in varsta de 23 d ani a unui om influent din localitate sa nu mai dea fumul pe el !baiatul s-a simtit foarte jignit si ia facut plangere la politie impreuna cu inca 3 martori , (din care unul nu se afla de fata) pentru lovire si alte violente acuzand ca l-a lovit si i-a curs sange...dar neavand certificat medico-legal ! cazul a ajuns la procuratura si s-a dat inceperea urmarii penale ! fara ca invinuitul si martorii acestuia sa fie audiati !avandu-l avocat pe Mateut majoritatea avocatiilor din zona se cam feresc sa ia cazul in primire!mi se pare o nedreptate.. ca cel cu o situatie finanaciara mai buna sa aiba castig de cauza chiar dak nu are dreptate!!CE MA SFATUITI SA FAC?
Nu este neaparat vorba despre priceperea dlul.avocat Mateut,cunoscuta si recunoscuta.
Cred ca trebuie ca prietenul dvs,in limita posibilitatilor sale financiare, sa angajeze un avocat priceput pentru a se gasi persoana care sa dea "replicile juridice" cele mai pertinente maestrului Mateut.
Cred de asemeni,mdin cele relatate,ca masura procurorilor,cel putin in aparenta,pare fortata.
Pana la urma,trebuie sa mergeti si dvs si ceilalti prieteni,trebuie sa mergeti sa va ajutati prietenul,in mod legal,dar trebuie ca si avocatul sa isi faca datoria cu profesionalism.
Intr-adevar dl.avocat Stan are dreptate,justitia are mai multe "filtre" si ca adevarul trebuie sa iasa in evidenta.
Impotriva adevarului si a unor probe consistente ,nici reputatul avocat ,nu poate face mare lucru.
Interesant ar fi sa ne comunicati,cam ce posibilitati la nivel de oras, are aceasta"beizadea"
neclaritatea consta un faptul .. ca pentru o asa zica lovitura.. un procuror poate da inceperea urmariri penale..fara a exista macar un certificat medico-legal fara a audia martorii prietenului meu ! nu se poate face o plangere in acest sens ? alte sfaturi ?/ multumesc anticipat
Trebuie sa formuleze plangere impotriva procurorului la CSM-Sectia procurori,unde sa arate cu lux de amnunte cele petrecute,dar mai ales modul in care procurorul a facut urmarirea penala.
Sa incerce sa ia legatura cu presa locala si centrala,unde sa scrie cele petrecute.
Dosar penal
erikka
BUNA ZIUA
In luna iulie sotul meu a fost lovit de un vecin,in urma lovituri a suferit o fractura piramidonazala une a fost internat si operat.Are certificat ... (vezi toată discuția)