avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lovire si alte violente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lovire si alte violente

in data de 20.11.2010 eram cu niste vechi prieteni intr-un local cu aparatura electronica , un prieten de-al meu era langa un aparat se uita la un alt prieten cum joaca moment in care l-a rugat pe baiat in varsta de 23 d ani a unui om influent din localitate sa nu mai dea fumul pe el !baiatul s-a simtit foarte jignit si ia facut plangere la politie impreuna cu inca 3 martori , (din care unul nu se afla de fata) pentru lovire si alte violente acuzand ca l-a lovit si i-a curs sange...dar neavand certificat medico-legal ! cazul a ajuns la procuratura si s-a dat inceperea urmarii penale ! fara ca invinuitul si martorii acestuia sa fie audiati !avandu-l avocat pe Mateut majoritatea avocatiilor din zona se cam feresc sa ia cazul in primire!mi se pare o nedreptate.. ca cel cu o situatie finanaciara mai buna sa aiba castig de cauza chiar dak nu are dreptate!!CE MA SFATUITI SA FAC?
da,sun sigur ca nu exista un certificat medica-legal ,inregistrare video nu exista :( problema e ca nu au fost loviri... si prietenul meu si martorii acestuia ..au fost audiati doar la politie...dupa care cazul a avut la procuror ,,care a dat inceperea urmariri penale.. .. fara alte audieri ... fara existenta certificatului medico-legal .. ! ce sfaturi puteti da ??
In ce oras locuiti ? daca locuiti intr-un oras mic gen: Alesd, Beius, etc... ajungeti la judecatoria locala, apoi faceti recurs la Tribunalul de judet. Sa vedem atunci ce vor zice domnii judecatori despre micul abuz al unor politisti.
dar totusi imi este neclar ca procurorul a dat inceperea urmariri penale ...fara certificat medico-legal si fara o audiere a prietenului meu si a martorilor acestora!! ce sfaturi puteti da ?
calex a scris:

dar nu ar fi fost normal sa-i audieze si pe martorii prietenului meu ? inainte de a da inceperea urmariri penale ? .. nu s-ar putea cere mutarea cazului la alta judecatorie ? intrucat apreciez a fi pe " pile "

Multe ar trebui sa fie normale,de fapt toate dar "anumiti"oameni fac ca uneori sa fie cum vor ei,si asta pentru ca isi permit.
Crezi ca "pilele"au limita de hotar?.Nici vorba,asa ca voi trebuie sa fiti uniti,sa va sprijiniti unul pe celalalt.
Fiti prieteni adevarati si nu va lasati intimidati,de cine stie ce ....influente...
Daca prietenul dvs. nu l-a lovit pe tanarul influent din micul oras, nici marele avocat Gheorghita Mateut nu poate face ceva...desi la judecatorie se mai intampla astfel de situatii, la recurs nu mai e cazul!

Trebuie sa stiti ca aveti o serie de drepturi extrem de importante din postura dvs. de invinuit sau inculpat - printre care dreptul la aparare si poate mai presus, prezumtia de nevinovatie (ca si principiu fundamental)...asadar, uzitati de ele!

N-ar strica nicio plangere penala pentru denuntare calomnioasa indreptata impotriva copilasului de bani gata!
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat

Alte discuții în legătură

Intrare prin efractie si agresiune asupra locatarului!!!!!! cristhynne78 cristhynne78 Buna ziua!!!Astazi am trait un cosmar...o vecina a intrat la mine in casa si m-a batut in urma unor altercatii verbale mai vechi....am depus o plangere la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal erikka erikka BUNA ZIUA In luna iulie sotul meu a fost lovit de un vecin,in urma lovituri a suferit o fractura piramidonazala une a fost internat si operat.Are certificat ... (vezi toată discuția)
continuare la adresare cedo Manole Dumitru Manole Dumitru Da a avut aparare doar in recurs...Insa toate apararile au fost inlaturatementinandu-se sentinta de la fond. Sentinta ce a fost pronuntata doar pe ... (vezi toată discuția)