avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt

Doi prieteni de-ai mei au furat o geanta de la o femeie de pe strada. Acestia au tras de geanta si au fugit. Dupa o luna i-au gasit politia si i-a luat la sectie. Acolo au dat declaratie si le-au luat amprentele. Ei au recuperat geanta cu cheile de la masina, si a mai ramas nerecuperat prortofelul cu carduri si acte si o suma de bani de 500 ron. Urmeaza sa le faca niste teste si o ancheta sociala. Acest lucru se numeste furt sau talharie ? Ce pedeapsa vor primi ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:41, 11 Februarie 2011
NU exista aceasta institutie de drept in legislatia romaneasca.
Incadrarea juridica va fi foarte probabil pe talharie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie tudodeanisoara tudodeanisoara la ce se incadreaza fapta ruperea unui lantisor de aur de la gatul unei persoane si ce pedeapsa primeste astept raspuns va multumesc . baiatul este arestat ... (vezi toată discuția)
Redozare pedepse noui cod penal letty_2009 letty_2009 Buna seara Va rog sa ma lamuriti ce se intampla cu o persoana condamnata la 8 ani inchisoare cf art 211 lit c (talharia s-a petrecut ziua intr-un loc ... (vezi toată discuția)
Furt alex10 alex10 Salut! Am o problema. In urma cu 10 luni,impreuna cu un prieten am furat o geanta de la o femeie,iar acum mi s-a dat citatie sa merg la politie,am mers si mi ... (vezi toată discuția)