avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pensie neincasata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pensie neincasata

Buna seara,
Daca am uitat sa mentionez ca nu am ridicat pensia matusii mele din luna in care a decedat, atunci cand s-a facut succesiunea se mai poate ridica aceasta?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ofeliab , utilizator 14:09, 13 Februarie 2011
Da se poate ,mergeti la notarul la care a-ti deschis mostenirea, care va va face un supliment de certificat de mostenitor in care va trece drepturile de pensie neancasata, apoi mergeti la casa pensiei si incasati suma corespunzatoare pe ultima luna.
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare pensie dupa deces de catre rude de gradul 2 Ruxandra17 Ruxandra17 Buna seara, Mama mea a avut grija de bunicul meu, tatal tatalui meu, timp de 12 ani. In acest timp tatal meu a decedat, iar recent si bunicul meu a decedat. ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat mostenitor MARIA DA MARIA DA problema mea este urmatoare:in 2005 am facut succesiunea dupa tatal meu pe un titlu de proprietate in care era inscris un pamint intravilan de 1000 m pe care ... (vezi toată discuția)
Obtinerea ultimei pensii a tatalui decedat bog68 bog68 Acum 20 de zile tatal meu a decedat. Mentionez ca a fost pensionar SRI. Am primit ajutorul de deces de la Casa de Pensii a SRI dar nu si adeverinta pt. ... (vezi toată discuția)