avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general prma pentru nastere bebe data de angajator
Discuție deschisă în Contabilitate în general

prma pentru nastere bebe data de angajator

Daca dupa terminarea concediuui pt. crestere copil imi dau demisia mai pot face cerere pentru prima nastere copil care nu am primit-o de la angajator?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cs B , Contabil 09:17, 11 Februarie 2011
Parerea mea este ca DA, puteti sa cereti. Este dreptul dumneavoastra si angajatorul trebuie sa va dea banii chiar daca va dati demisia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata in concediul de crestere al copilului pana la 2 ani annynna2003 annynna2003 Am o fetita de 5 luni si sunt in concediul de crestere al copilului pana la doi ani. Ma intereseaza sa aflu daca in aceasta perioada raman insarcinata cum se ... (vezi toată discuția)
concediul de ingrijire copil trebuie aprobat de angajator???.... lolica lolica Sunt un tatic ( in devenire),prin februarie ar trebui sa nasca sotia,si sefii mei vor sa ma dea in somaj incepand cu data de 1 nov....intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Mi-au cerut demisia la 7 zile dupa intoarcerea din concediu de ingrijire a copilului serval serval Buna ziua. (pentru mine nu e!) am o problema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Pe data de 10 mai fetita a implinit 2 ani, asa ca incepand cu data de ... (vezi toată discuția)